Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2007 12:26

Зірка НБА Брайант вирішив залишитись в "Лейкерс"

 

Лідер команди НБА, атакуючий захисник "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Брайант, 28 років, який нещодавно виразив твердий намір змінити команду, переглянув своє рішення після розмови з головним тренером клубу з Каліфорнії Філом Джексоном, передає www.sport-express.ru.

- У нас був дуже емоційний діалог з тренером. Він зрозумів мою незадоволеність стратегією розвитку клубу останніми роками і завірив, що найближчим часом в цьому напрямі дещо повинне змінитися в кращу сторону. Філ - людина, якій я довіряю. Йому вдалося вселити в мене оптимізм. Тепер я хочу залишитися. "Лейкерс" - моя команда, - сказав Брайант.

В той же час власник "Лос-Анджелеса" Джері Басс відзначив, що керівництво клубу було обізнане про повідомлення в ЗМІ, в яких мовилося про бажання Брайанта змінити команду, проте безпосередньо з проханням про обмін захисник до господарів "Лейкерс" не звертався.

Кобі Брайант був задрафтований "Шарлотт Хорнетс" у 1996 році під загальним тринадцятим номером, але відразу був обміняний у "Лос-Анджелес Лейкерс". Зріст баскетболіста 198 см, вага 100 кг. Виступає під номером 8.

Зараз ви читаєте новину «Зірка НБА Брайант вирішив залишитись в "Лейкерс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути