середа, 17 вересня 2008 14:43

Жіночу команду дискваліфікували через одноногого транссексуала (ФОТО)

 

Жіночу команду гравців в дартс з англійського містечка Чеслін Хей за наявність в її складі транссексуала виключили з місцевої ліги. Про це заявила капітан команди Лін Гардінер. Як офіційна причина дискваліфікації називається використання гравцями нецензурних виразів під час матчів, пише англійський таблоїд The Sun.

Гардінер повідомила, що серед учасників ліги було проведено голосування, і 10 з 12 команд висловилися за дискваліфікацію.

На думку Гардінер та її партнерів по команді, дійсною причиною дискваліфікації стало негативне ставлення суперників до 57-річної Мелані Партлоу, яка приєдналася до команди два роки тому, незабаром після того, як змінила стать. Раніше спортсменку звали Мік, вона була чоловіком і працювала водієм вантажівок.

Партлоу зробила операцію зі зміни статі в Таїланді на гроші, виграні в лотерею. Виграш майбутньої спортсменки склав 250 тисяч фунтів. Скільки з них було витрачено на операцію, не уточнюється.

Спортсменка, котра змінила стать та якій раніше через хворобу ампутували частину ноги, стала зіркою своєї команди і допомогла їй виграти декілька турнірів.

За словами самої Партлоу, деякі жінки ігнорують її та навіть бояться торкатися до неї.

Зараз ви читаєте новину «Жіночу команду дискваліфікували через одноногого транссексуала (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути