четвер, 10 квітня 2014 12:39

Жіноча збірна України зіграла внічию з Уельсом

Жіноча збірна України зіграла внічию з Уельсом
ffu.org.ua

9 квітня національна жіноча збірна України зіграла матч відбору ЧС-2015 проти команди Уельсу. У невеликому містечку Лланеллі підопічні Анатолія Куцева, майже весь матч ведучи у рахунку, все-таки зіграли внічию.

Обидві команди розпочали гру із розвідки. Першу більш-менш змістовну атаку на 4-й хвилині провели господарки, але кутовий у виконанні Блізар до небезпеки біля українських воріт не привів. А от українки свій перший момент використали на відмінно. На 7-й хвилині Людмила Пекур знайшла точною передачею Ольгу Бойченко і та чітко пробила повз голкіпера − 0:1.

Надалі збірні грали переважно в центрі поля, і в цей час голкіпери відверто сумували. А ось починаючи з середини тайму команди почали нарешті бити по воротам. На удари Апанащенко, Пекур та Дятел валлійки відповіли пострілами Фішлок та Дюкс. На останніх хвилинах і Уельс, і Україна мали можливості відзначитись, проте в роздягальню команди пішли за невеликої переваги гостей.

Другий тайм розпочався з атак збірної Уельсу, але українки не відсиджувались в обороні і проводили небезпечні контратаки. Як і в попередніх матчах, збірна Уельсу наносила дуже багато ударів в сторону воріт суперника, і до пори до часу захисні редути збірної України справлялися з ними. А ось на 78-й хвилині постріл Хардінг досяг-таки цілі − 1:1. В останні хвилини матчу підопічні Анатолія Куцева намагались змінити рахунок, проте матч так і закінчився внічию.

Наступний поєдинок національна жіноча збірна України проведе 8 травня на виїзді проти команди Англії.

Уельс − Україна − 1:1

Голи: Хардінг (78) - Бойченко (7)

Україна: Зварич (к), Басанська, Котик, Масальська, Лишафай, Апанащенко, Пекур, Дятел, Бойченко, Альошичева (Овдійчук, 86), Романенко

Зараз ви читаєте новину «Жіноча збірна України зіграла внічию з Уельсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути