середа, 26 вересня 2018 14:15

Зінченко вперше в сезоні вийшов у стартовому складі "Манчестер Сіті"

Зінченко вперше в сезоні вийшов у стартовому складі "Манчестер Сіті"
Зінченко вперше вийгов у стартовому складі "Манчестер Сіті". Фото: відкриті джерела

Укрїнський півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вперше в сезоні вийшов у стартовому складі. Стався дебют в кубковому матчі проти "Оксфорда".

"Олександр підключався до атак, грав строго і надійно в захисті та намагався діяти в координатах тактики свого тренера. Багато пасів робив і доводив справу до удару. Так, Зінченко опосередковано брав участь у гольовій атаці на останніх хвилинах, коли "міщани" вимотувати суперника тривалою перепасовкою. Він же показав, що вміє бути різким при швидкій грі в дотик, коли "Сіті" відкрив рахунок, але судді зафіксували суперечливий офсайд.

Вишукані передачі, точні довгі паси, креативний підхід, так званий "другий асист" при скасованому голі Жезуса, відмінний дальній удар, який міг завершитись взяття воріт, вдалі спроби дриблінгу, добротна гра у відборі. Український півзахисник більшість часу провів в атаці, хоч і вийшов на місце лівого захисника", - розповідає "Футбол24".

Фанати "Манчестер Сіті" відзначають, що Зінченко значно технічніший за свого конкурента Делфа, який підміняє на фланзі оборони травмованого Менді. У таких, як українець, а також юні Фоден і Діас вболівальники чемпіонв Англії бачать світле майбутнє.

Очевидний прогрес і вражаючі моменти гри Олександра відзначили і Manchester Evening News та Daily Mail, але вони були стриманіші в оцінках – скромні 6 балів. MEN акцентує на тому, що Зіна значно щасливіший в атаці, ніж у захисті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія - Україна 1:2: Зінченко забив переможний м'яч на останніх секундах

На найближчі матчі збірної України Андрій Шевченко викликав 8 легіонерів, серед них опинився і Олександр Зінченко.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко вперше в сезоні вийшов у стартовому складі "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути