понеділок, 29 вересня 2008 12:46

Зіко незадоволений першою перемогою свого нового клубу

Новий головний тренер узбецького клубу "Бунедкор" Зіко залишився незадоволений грою команди в матчі чемпіонату країни проти "Бухари" (2:0). Ця зустріч, що відбулася 28 вересня, стала для Зіко першою на посту наставника "Бунедкору". Бразильський тренер відзначив, що його гравці повинні краще використовувати голеві моменти, повідомляє офіційний сайт клубу.

За словами Зіко, рахунок в матчі з "Бухарою" повинен був бути більшим. Тренер вважає, що його футболісти віддали дуже багато сил в матчі 1/4 фіналу азіатської Ліги чемпіонів проти "Сайпи" (5:1) і не змогли відновити кондиції за чотири дні.

У матчі з "Бухарою" голи у складі "Бунедкору" забили Хосе Луіс Вільянуева та Тимур Кападзе. Лідер команди Рівалдо провів на полі 90 хвилин. У турнірній таблиці чемпіонату Узбекстану "Бунедкор" займає перше місце. Команда випереджає на одне очко "Пахтакор" і має одну гру в запасі.

На післяматчевій прес-конференції Зіко заявив також, що в "Бунедкорі" багато індивідуально сильних футболістів, але під час матчу вони часто "скупчуються там, де м"яч". Бразильський тренер пообіцяв, що в майбутньому кожен гравець відповідатиме за свою позицію.

Крім того, Зіко має намір попрацювати над фізичним станом футболістів. Перед початком наступного сезону він збирається запросити в команду закордонного тренера з фізичної підготовки.

Зіко прилетів до Ташкенту минулого тижня, а офіційно підписав контракт з "Бунедкором" 26 вересня. Угода з Бразильським тренером розрахована на 15 місяців. Колишній головний тренер команди Мірджалол Касімов очолив збірну узбекистану.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Зіко незадоволений першою перемогою свого нового клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути