Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 10:47

Жерсон Родрігес коштуватиме 25 млн, а Циганкову краще змінити клуб: реакція соцмереж на перемогу "Динамо" в Кубку України

Жерсон Родрігес коштуватиме 25 млн, а Циганкову краще змінити клуб: реакція соцмереж на перемогу "Динамо" в Кубку України
Жерсон Родрігес в новому сезоні став важливим гравцем "Динамо". Фото: ФК "Динамо" Київ

Київське "Динамо" стало володарем Кубка України сезону-2020/21.

У фінальному матчі команда Мірчі Луческу мінімально перемогла "Зорю" -1:0.

Gazeta.ua зібрала реакцію соцмереж на перемогу "Динамо".

Головний реактор журналу "Футбол" Артем Франков хвалить роботу Луческу та закликає не втратити талановите покоління гравців.

"Динамо" виграло в сезоні всі українські турніри, і ніде ні в кого не може залишитися жодного питання з приводу закономірності цього успіху. За це, звичайно, Луческу і його команді - низький уклін вболівальника і абсолютна професійна повага. Навряд чи хтось очікував подібний настрій і такий фактаж до квітня-травня ...

Ох, не упустити б це покоління. Всіх цих без розбору віку Віталія Миколенка, Дениса Попова, Іллю Забарного, Георгія Бущана, Миколу Шапаренко, Віктора Циганкова, Сергія Сидорчука, Віталія Буяльського, Олександра Сироту,Олександра Андрієвського, Володимира Шепелєва, Артема Бесєдін, Владислава Ваната, Назара та Вікентія Волошиних, Костянтина Вівчаренко ... і, звичайно ж, Жерсон Родрігес!!! По-моєму, абсолютно наша людина".

"Зоря" тактично намагалася здивувати "Динамо"

Футбольний менеджер та експерт Вячеслав Заховайло відмічає напругу фінального поєдинку та закономірність перемоги "Динамо".

"Кияни тріумфально завершили сезон, з чим я вітаю всіх уболівальників. Чемпіонські медалі поклали в кубок.

Сам матч, прогнозовано, пройшов у кубковій боротьбі. Знімаю капелюха перед "Зорею" і Віктором Скрипником. "Зоря" тактично зіграли в новинку, чим здивували фахівців. Приготовлені, і вироблені заміни говорять про те що "Зоря" грала на перемогу.

Гідний фінал, було на що дивитися. М'яч, як то кажуть, долітав в штрафну команд "забрудненим кров'ю". Чоловіча боротьба, багато гравців додали шрами.

Динамівці в тактичному плані були передбачувані, відіграли свій чемпіонський стандарт. Шкода, але реалізація моментів могла бути і краще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Луческу перетворив "Динамо" на справжню машину": огляд ЗМІ після фіналу Кубка України

Журналіст "Футбольного клубу" Ігор Лінник захоплений грою Жерсона Родрігеса та припускає можливий відхід лідерів команди влітку.

"Ось побачите, Луческу доведе трансферну вартість Жерсона мільйонів до 25. Взагалі, ще сезон, і на такий же рівень оцінки вийде Шапаранко, а за Забарним і Поповим почнеться справжнє полювання топклубів.

Що стосується Миколенко і Циганкова, то, на мій погляд, для загальної користі - самих гравців, київського клубу і збірної - після Євро обох вже можна продавати. Зрозуміло, за умови їх успішної гри на фінальному турнірі і наявності гідних пропозицій.

Але можна і не продавати - якщо перед "Динамо" буде поставлена задача щось показати в ЛЧ. Але тоді вже треба ще й одного-двох гравців з серйозним потенціалом докуповувати..."

Переможний гол - заслуга Жерсона Родрігеса

Журналіст ТРК "Київ" Руслан Свірін порівняв "Динамо" із командою Лобановського, яка перемагала в Кубку Кубків.

Кубок України в "Динамо"! Хлопці зуміли завершити сезон золотим дублем. Радий за кожного з них. Гарне враження справили Родрігес і Бойко. Перший ніколи не засмучується. Часом дерев'яний, але вміє зіграти нестандартно, і переможний гол - його заслуга. А Ден Бойко - майстер на останньому рубежі. Заслужив трофей за сукупністю чинників. Зловив себе на думці - які молоді обличчя у цих гравців. Ну не були такими підопічні Лобановського 1985-го ( Анатолій Дем'яненко, Володимир Бессонов, Олег Блохін), коли взяли Кубок СССР, після якого прийшов тріумф у Кубку Кубків. Серед цього складу під той формат підпадають Бесєдін і вищезгаданий Бойко, як на мене".

"Динамо" виграло Кубок України тринадцятий раз у власній історії.

Долю поєдинку проти "Зорі" вирішив єдиний забитий гол Віктора Циганкова в овертаймі.

У поточному сезоні "Динамо" виграло всі внутрішні трофеї - Кубок, Суперкубок і чемпіонат.

Зараз ви читаєте новину «Жерсон Родрігес коштуватиме 25 млн, а Циганкову краще змінити клуб: реакція соцмереж на перемогу "Динамо" в Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути