середа, 03 листопада 2010 08:58

Збірну Аргентини очолив товариш Марадони

Збірну Аргентини очолив товариш Марадони
Серхіо Батіста, який у 2008 році привів олімпійську збірну Аргентини з футболу до перемоги на Олімпіаді в Пекіні, офіційно очолив національну команду своєї країни, повідомив увечері у вівторок на прес-конференції голова Аргентинської футбольної асоціації (AFA) Хуліо Грондона.

Батіста призначений головним тренером збірної до 2014 року. Він вже заявив журналістам, що вірить у перемогу аргентинців на майбутньому чемпіонаті світу.

Батіста тимчасово прийняв команду після відставки легендарного Дієго Марадони, під керівництвом якого "альбіселеста" дійшли до чвертьфіналу чемпіонату світу-2010, однак на цій стадії були розгромлені німецькою командою з рахунком 4:0.

У понеділок 47-річний Батіста відзвітував у своїй роботі на посту тренера дворазових чемпіонів світу перед комісією Аргентинської футбольної асоціації (AFA). У зустрічі брав участь директор збірної Карлос Білардо.

Батіста прийняв аргентинську "молодіжку" в 2007 році і завоював з нею золоті олімпійські медалі в Пекіні.

У 1986 році Батіста завоював золото чемпіонату світу в якості гравця, будучи товаришем Марадони по команді. У складі "Аргентінос Хуніорс" і "Рівер Плейта" вигравав чемпіонат Аргентини, в 1985 році переміг в Кубку Лібертадорес.
За матеріалами РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «Збірну Аргентини очолив товариш Марадони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути