Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 19:23

Збірна України здобула перемогу в грі зі шведами

Збірна України здобула перемогу в грі зі шведами
Збірна України здобула другу перемогу під керівництвом Олексія Михайличенка. У виїзному матчі зі шведами, який був для скандинавів останньою репетицією перед Євро-2008, команди продемонстрували досить рівну гру, особливо це стосується першого тайму. У другій половині зустрічі намітилася невелика перевага українців, які частіше йшли на загострення, тоді як шведи діяли інертно.

Єдиний гол у ворота господарів поля ударом з-за меж штрафного майданчика провів Сергій Назаренко. Вирішальну роль при цьому зіграла помилка воротаря збірної Швеції Шаабана, який в перерві замінив Ісакссона. Дії кіпера в епізоді взяття воріт пояснити складно.

У складі української збірної особливо варто відзначити полтавчанина Кравченка, який, не дивлячись на відсутність всякого досвіду міжнародних зустрічей, не боявся брати гру на себе і діяв при цьому досить впевнено. Старалися також форварди Селезньов і Гоменюк.   

Швеція - Україна 0:1
Гол: Назаренко, 82

Швеція: Ісакссон (Шаабан, 46), Александерссон (Стоор, 73), Мельберг, Ханссон, Нільссон, Ліндерот (Свенссон, 57), С.Ларссон (Люнгберг, 46), Вільгельмссон, Кальстрьом, Ібрагімовіч (Елмандер, 57, Ольбак, 75), Х.Ларссон

Україна: П"ятов, Ярмаш, Кучер, Русол (Мандзюк, 46), Шевчук, Гай, Кравченко, Левченко (Чигринський, 46), Назаренко, Селезньов, Гоменюк (Гладкий, 66)

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «Збірна України здобула перемогу в грі зі шведами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути