Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 21:17

Збірна Португалії першою виходить в чвертьфінал Євро-2008

Збірна Португалії першою виходить в чвертьфінал Євро-2008
Збірна Португалії забезпечила собі путівку в чвертьфінал чемпіонату Європи, обігравши в другому турі групи А чехів і набравши 6 очок з 6 можливих.

Обидві команди провели практично весь матч на високих швидкостях і мали шанси на перемогу, створюючи хороші моменти біля чужих воріт. Рахунок був відкритий в дебюті гри - це Деку завершив комбінацію за участі Кріштіано Роналду.

Чехи відігралися приблизно через 10 хвилин, коли Сьонко вдало зіграв при подачі кутового.  

У другому таймі підопічні Луїша Феліпе Сколарі спочатку вийшли вперед, а вже в доданий час остаточно "добили" суперника. У обох епізодах знову взяв участь Роналду. Спочатку він класно пробив низом мимо Чеха, а потім катнув м"яч Куарежмі, коли вони в контратаці вийшли на одного голкіпера.

Чехи також мали моменти і виглядали зовсім не хлопчиками для биття, але реалізувати нічого зі створеного більше не зуміли.

У гравців Карла Брюкнера залишилося 3 очки і вони мають непогані шанси на вихід з групи, але багато що також залежить від інших команд квартету А - Швейцарії і Туреччини, які зіграють о 21.45 за київським часом.

Чехія - Португалія 1:3
Голи: Сьонко, 17 - Деку, 8, Роналду, 64, Куарежма, 90+1

Чехія: Чех, Григера, Уйфалуші, Розегнал, Янкуловскі, Галасек (Коллер, 72), Матейовскі (Влчек, 67), Полак, Сьонко, Плашил (Яролім, 85), Барош

Португалія: Рікарду, Босінгва, Пепе, Карвальо, Феррейра, Петі, Моутіньо (Фернандо Мейра, 73), Роналду, Деку, Сімау (Куарежма, 79), Нуну Гомеш (Уго Алмейда, 78)

Попередження: Полак, 23 - Босінгва, 31

Газета по-українськи
Зараз ви читаєте новину «Збірна Португалії першою виходить в чвертьфінал Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути