четвер, 21 квітня 2011 19:12

Збірна Польщі думає про "бронзу" київського чемпіонату світу з хокею

Збірна Польщі думає про "бронзу" київського чемпіонату світу з хокею

Національна збірна Польщі з хокею стартувала на чемпіонаті світу з двох поспіль перемог. Переможну ходу "кадри" зупинили українці, господарі турніру. Вчора команда Дейва Льюїса перемогла поляків з рахунком 4:1.

"Хокей — дуже складна гра, - каже "Gazeta.ua" після матчу найкращий гравець у складі збірної Польщі Гжегож Пасьют. - Будь-який матч можна як виграти так і програти. Багато залежить від мотивації, налаштування. Звичайно, ми б хотіли виграти турнір. Цілі мають бути максимальними. У матчі з Україною ми грали без кількох гравців основного складу. Через травми вони не могли нам допомогти."

У першому матчі турніру Польща розгромила Литву — 5:1, у другому проїхалася катком по Естонії — 8:3.

"Перші два матчі дали нам мінімальну базу, щоб гарантувати собі прописку у першому дивізіоні. А поєдинки з сильними суперниками — Казахстаном та Великою Британією — стануть серйозним випробуванням для нас. Чи популярний хокей у Польщі? Не дуже. Люди цікавляться футболом. Він стоїть на першому місці. Також дуже популярні волейбол та баскетбол. А хокей вже йде за ними."

У матчі з Україною зіграли два польських голкіпери. Перші два періоди грав Рафал Радзишевські з "Краковії" (на фото), а заключну 20-хвилинку працював Пжемислав Одробни зі "Сточневеця".

"Україна була фаворитом у матчі з нами, але ми налаштовувалися на перемогу, - каже "Gazeta.ua" Рафал Радзишевські після матчу. - У першому періоді ми витратили чимало сил, захищаючи свої ворота. Коли пропустили четверту шайбу, то стало ясно, що врятувати гру шансів у нас не багато. Україна вже свого не відпустить.

Для нас ще нічого не втрачено. Хочемо, як мінімум зайняти третє місце на турнірі. Попереду у нас матчі з Казахстаном та Великою Британією. Постараємось дати їм бій."

Зараз ви читаєте новину «Збірна Польщі думає про "бронзу" київського чемпіонату світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути