Ексклюзиви
середа, 15 листопада 2017 13:43

Збірна Австралії вийшла на Кубок світу

Збірна Австралії вийшла на Кубок світу
Майл Єдинак оформив хет-трик у складі збірної Австралії

Збірна Австралії обіграла команду Гондурасу у матчі-відповіді Міжконтинентального плей-оф і вийшла на Кубок світу-2018. Зустріч відбулася в середу, 15 листопада, і завершилася перемогою австралійців з рахунком 3:1.

У складі переможців хет-трик оформив півзахисник Майл Єдинак. 2 з 3 м'ячів хавбек австралійців забив з пенальті. У доданий час за Гондурас відзначився Альберт Еліс.

Перший матч протистояння відбувся 10 листопада і завершився внічию 0:0. Австралійці забезпечили собі участь у Кубку світу-2018.

Раніше, 15 листопада, збірна Данії переграла Ірландію і стала останньою європейською країною-учасницею КС-2018. Крім Данії та Австралії на світовій першості виступлять команди Росії (країна-господиня), Бельгії, Німеччини, Англії, Іспанії, Польщі, Ісландії, Сербії, Франції, Португалії, Швейцарії, Швеції, Хорватії, Бразилії, Уругваю, Колумбії, Аргентини, Мексики, Коста-Рики, Панами, Ірану, Японії, Південної Кореї, Саудівської Аравії, Нігерії, Єгипту, Марокко, Тунісу та Сенегалу.

Останню путівку на мундіаль розіграють збірні Перу і Нової Зеландії. Матч-відповідь між цими командами розпочнеться 16 листопада. Перша гра завершилася внічию 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс Данія: визначилися всі європейські учасники Кубка світу-2018

Кубок світу пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року на 12 стадіонах в 11 містах Росії.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Австралії вийшла на Кубок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути