Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 11:49

Збірна Англії зазнала першої домашньої поразки з Капелло

Збірна Англії зазнала першої домашньої поразки з Капелло

Поступившись на стадіоні "Вемблі" у присутності 85 тисяч глядачів у товариському матчі зі збірною Франції (1:2), збірна Англії зазнала першої домашньої поразки під керівництвом італійця Фабіо Капелло.

Капелло очолив збірну Англії в грудні 2007 року, і до сьогоднішнього дня під його керівництвом англійці зазнали п'ять поразок - три з них в гостях і два на нейтральному полі.

Таким чином, сьогодні Англія вперше програла вдома з 21 листопада 2007 року, коли англійці під керівництвом Стіва Макларена поступилися у кваліфікації Євро-2008 Хорватії (2:3) і не потрапили у фінальну частину турніру.

Це вже друга поразка збірної Англії в товариському матчі з Францією за Фабіо Капелло - в березні 2008-го англійці поступилися французам у гостях з рахунком 0:1. Це була перша поразка Капелло біля керма англійської збірної.

Збірна Англії не вигравала у збірної Франції більше 13 років, з червня 1997 року, один раз зігравши внічию і зазнавши три поразки.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Англії зазнала першої домашньої поразки з Капелло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути