четвер, 27 вересня 2007 15:11

Замість Маскаєва Пітер зустрінеться з Макклайном

Американський боксер Джаміль Макклайн замінить чемпіона WBC у важкій вазі Олега Маскаєва, який отримав травму,  в бою проти Нігерії Семюела Пітера. Таким чином, Макклайн, який 22 вересня повинен був зустрітися з Віталієм Клічко, отримає шанс стати "тимчасовим" чемпіоном WBC, повідомляє www.lenta.ru.

Рішення про заміну Маскаєва на Макклайна було ухвалене в середу 26 вересня керівництвом Всесвітньої боксерської ради. Звання "тимчасового" чемпіона WBC було присвоэне Пітеру через декілька днів після того, як Маскаєв отримав травму спини і був вимушений відмовитися від обов"язкового захисту свого титулу.

Бій Пітер - Макклайн, як і було заплановано, відбудеться 6 жовтня в Нью-Йорку на знаменитій арені "Madison Square Garden". Відзначимо, що в кінці 2006 року американець був виключений з рейтингу WBC після того, як він вирішив зустрітися з Миколою Валуєвим, який у той час володів титулом чемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація). У січні 2007 року Макклайн програв Валуєву технічним нокаутом в третьому раунді, отримавши травму коліна.

Що стосується бою Віталій Клічко - Джаміль Макклайн, який повинен був відбутися 22 вересня, то цей поєдинок зірвався через травму Віталія, який пошкодив спину під час тренування. 
Зараз ви читаєте новину «Замість Маскаєва Пітер зустрінеться з Макклайном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути