понеділок, 13 серпня 2007 11:48

Захисник "Севільї" Алвес вчинив бунт

Захисник " Севільъ"  Даніель Алвес відмовився виходить на полі у відбірковому матчі Ліги чемпіонів проти грецького  АЕКа.

Ймовірно, що перший матч Суперкубка Іспанії проти мадридського " Реала"  став для правого крайнього захисника "Севільі"  останнім у складі цього клубу. Алвес в черговий раз дав зрозуміти, що хоче залишити Іспанію і перебратися на Туманний Альбіон, де його чекає "Челсі".  Тепер Даніель від слів перейшов до справи.

Алвес заявив, що не збирається брати участі в матчі 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів проти афінського АЕКа. Таким чином, бразилець сподівається, що у разі свого переходу зможе допомогти " Челсі"  в його європейській компанії. Проте, президент " Севільі"  Хосе Марія дель Нідо відкинув чергову пропозицію "Челсі".  Цього разу, лондонці були готові заплатити вже 35 мільйонів євро, інформує www.eurosport.ru.

Не виключено, що своєї згоди на продаж бразильського захисника не дає головний тренер "Севільі"  Хуанде Рамос. У разі трансферу Алвеса під його керівництвом залишиться тільки один гравець правої брівки -  німець Андрес Хінкель. Але повністю заперечувати перехід Алвеса все ж таки не варто. Тут два варіанти розвитку подій. Перший - " Челсі"  виплачує 60 мільйонів євро, і " Севілья"  вже точно нічого не зможе поробити. Другою -  клуби все-таки домовляться полюбовно.

Подібна ситуація в "Севільї"  вже складалася два роки тому, коли мадридський " Реал"  лише за двадцять хвилин до закриття трансферного вікна викупив у "Севільї"  також правого захисника Серхіо Рамоса.
Зараз ви читаєте новину «Захисник "Севільї" Алвес вчинив бунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути