Ексклюзиви
неділя, 22 лютого 2009 15:50

Захисник "Атлетіко" втратив свідомість під час матчу

Захисник "Атлетіко" втратив свідомість під час матчу

Захисник мадридского "Атлетіко" Луїс Амаранто Переа втратив свідомість у першому таймі матчу 24-го туру чемпіонату Іспанії проти "Севільї". В одному з епізодів колумбієць і півзахисник господарів поля Коффі Ромарік зіткнулися головами. Обидва гравці впали на поле, а Переа втратив свідомість.

Медики мадридців швидко відреагували на інцидент і привели до тями футболіста при допомозі кисневої маски, після чого на ношах винесли його з поля. Замість колумбійця на заміну вийшов грек Юркас Сейтарідіс.

Обидва гравці впали на поле, а Переа втратив свідомість

Згодом Переа зміг прийти до себе і під аплодисменти вболівальників піднявся на ноги. А ще через кілька хвилин поле залишив і Комарік, замість якого вийшов грати Енцо Мареска. Вже до кінця першого тайму Переа доправили до лікарні, пише sportanalytic.

Довідка gazeta.ua

Луїс Переа (ісп. Luis Amaranto Perea Mosquera, 30 січня 1979, Турбо, Колумбія) - колумбійський футболіст, захисник футбольного клубу "Атлетіко Мадрид". Гравець збірної Колумбії.

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Атлетіко" втратив свідомість під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути