субота, 24 травня 2008 12:53

Заб Джуда посперечається за чемпіонський титул Маргаріто

Колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Заб Джуда, який був вимушений відмінити призначений на 31 травня поєдинок проти екс-чемпіона світу в трьох вагових категоріях Шейна Мозлі через серйозну травму руки, вже домовився про проведення свого наступного бою.

Як повідомив президент промоутерської компанії Top Rank Тод Дюбьоф, 2 серпня Джуда зустрінеться в поєдинку за вакантний титул IBF в напівсередній вазі з першим номером рейтингу цієї організації Джошуа Клотті.

"Ми узгодили всі умови і відправили підготовлені контракти на підписання протилежній стороні, - повідомив Дюбьоф. - На мій погляд, для обох суперників це буде вирішальний бій".

Нагадаємо, що Клотті завоював позицію обов"язкового претендента на титул IBF ще в грудні минулого року, коли чемпіонським титулом володів пуерторіканець Керміт Цинтрон. У квітні цього року мексиканець Антоніо Маргаріто нокаутував Цинтрона і разом з чемпіонським поясом отримав зобов"язання зустрітися з Джошуа Клотті, проте мексиканець вважав за краще провести влітку цього року поєдинок проти чемпіона WBA в напівсередній вазі Мігеля Котто і днями офіційно відмовився від титулу, надіславши відповідний лист IBF.

"Джошуа вже давно хотів зустрітися з Джудою, - сказав менеджер Клотті Вінні Скольпіно. - І цікаво, що він зустрінеться з ним в поєдинку за вакантний титул. Коли я вперше зустрів Джошуа, він вже хотів бою проти Джуди, але тоді це здавалося майже неможливим. Проте зараз вони зустрінуться. Бій буде дуже цікавим, але саме Джошуа вийде з нього переможцем".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Заб Джуда посперечається за чемпіонський титул Маргаріто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути