Ексклюзиви
неділя, 24 червня 2007 15:06

За які гроші Шінаватра збирається придбати "Манчестер Сіті"?

Міністр фінансів Таїланда Чалонгфоба Суссангарна повідомив, що влада країни має намір дослідити джерело отримання грошових коштів, на які колишній прем"єр-міністр країни Таксин Шінаватра планує придбати клуб англійської Прем"єр-ліги "Манчестер Сіті" за 81,6 мільйона фунтів стерлінгів, інформує www.championat.ru.

За словами представника Комітету з досліджень активів Сака Корсеангруанга, даних про те, які засоби Шінаватра має в своєму розпорядженні поза Таїландом, немає. В той же час, згідно деклараціям, представлених Шінаватом в період його перебування на посту прем"єр-міністра, у нього не було іноземних джерел доходу.

Комітет з дослідження активів, організований в Таїланді військовою хунтою після зсуву Шінаватра з посади прем"єр-міністра, наказав заморозити його рахунки у розмірі 1,8 мільярдів доларів, нібито отриманих в результаті незаконних операцій.


Зараз ви читаєте новину «За які гроші Шінаватра збирається придбати "Манчестер Сіті"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути