Ексклюзиви
субота, 01 березня 2008 13:47

З "Кальярі" вирішили зняти три очка

Аутсайдер серії А "Кальярі" був оштрафований Італійською футбольною федерацією на три очка за неправомірні дії по відношенню до свого колишнього футболіста, який був звинувачений в наклепі на клуб.

Захисник Джанлука Грассадоніа виступив з серією критичних коментарів на адресу своєї команди в газетних інтерв"ю. Президент "Кальярі" Массімо Челліно заявив, що обов"язково подасть апеляцію.

"Сказав гравцям, команді, що у нас просто тимчасово забрали три очки, - зазначив Челліно в інтерв"ю La Gazzetta dello Sport. - Це не зіб"є нас з шляху порятунку від вильоту. Я спокійний, адже завжди дотримувався всіх правил. Це величезне непорозуміння".

Челліно також був дискваліфікований на рік і оштрафований на 10 000 євро, а "Кальярі" - на 20 000 євро. Якщо останній клуб італійського чемпіонату позбудеться трьох очок, в його активі залишиться всього 15 балів після 25 матчів. У "Реджини", яка йде 19-ю, - 21.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «З "Кальярі" вирішили зняти три очка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути