Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2007 15:55

З "Арсеналу" зняли три очки, Жадсона дискваліфікували

  З м'ячем Василь КАРДАШ
З м'ячем Василь КАРДАШ

Сьогодні, 11 травня, відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, на якому було прийнято декілька досить цікавих рішень, повідомляє www.ffu.org.ua.

За систематичне невиконання рішень КДК щодо сплати боргу футболісту Василю Кардашу, 34 роки, з київського "Арсеналу" знято три очки. Столичні "каноніри" тепер має 24 турнірні бали. Вони залишились в турнірній таблиці вищої ліги на дванадцятому місці, однак відрив від "зони вильоту" складає лише два пункти. Однакову кількість очок з "Арсеналом" набрала луганська "Зоря", по 22 мають полтавська "Ворскла" та маріупольський "Іллічівець", на рахунку алчевської "Сталі" 20 пунктів.

Крім того, члени КДК переглянули рішення Бюро ПФЛ щодо гравця донецького "Шахтаря" Жадсона. У грі проти ФК "Харків", під час виконання Елано 11-метрового, він нишком завдав удару по ногам гравцю команди-суперниці. Ліга обмежилася штрафом Шахтаря" у 5 тисяч доларів. Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ переглянув це рішення і вирішив знизив грошову санкцію до 3 тисяч доларів, але водночас дискваліфікувати бразильця на дві гри.

Зараз ви читаєте новину «З "Арсеналу" зняли три очки, Жадсона дискваліфікували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути