Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2015 20:14

"Всі хотіли б отримувати 300 тисяч євро на місяць" - Луческу назвав зарплату Бернарда

"Всі хотіли б отримувати 300 тисяч євро на місяць" - Луческу назвав зарплату Бернарда
"Бернард тільки плаче і приходить за грошима" - Луческу shakhtar.com

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу різко розкритикував бразильського півзахисника, звинувативши його у недостатній відданості команді і віддачі на футбольному полі.

"Бернард не радить бразильцям переїжджати в Україну? Так вважає тільки Бернард. Тейшейра, Коста і Фред теж молоді, але немає ніяких проблем. Фред і Тейшейра хотіли б грати постійно, і навіть у матчі з "Атлетико Мінейро" попросили залишити їх на полі. Це гравці для збірної", - сказав наставник "гірників" в інтерв'ю виданню Zero Hora.

"А ось Бернард повинен доводити на полі, що він чоловік. А зараз він тільки плаче і приходить за грошима. Всі б хотіли так страждати, отримуючи 300 тисяч євро на місяць".

"Є талановиті гравці, які поки не готові до світового футболу. Роналдіньо перед "Барселоною" пройшов через ПСЖ, Роналдо заявив про себе в ПСВ, а от Пато, Лукас і Робіньо потрапили відразу в ті команди, які негайно потребують результат. Є й вина агентів, які хочуть продавати своїх клієнтів щороку, щоб заробити більше".

"А гравець, в першу чергу, повинен дотримуватися контракту, який він підписав з "Шахтарем". Я не хочу, щоб вони любили "Шахтар". Нехай люблять "Греміо", "Інтернасьональ" або "Атлетико Мінейро", але якщо вони отримують зарплату у "Шахтарі", то повинні викладатися у цій команді по максимуму".

"Я можу навести приклад Фернандіньо та Вілліана, які зараз грають у кращих командах Європи. Скоро за ними можуть піти Фред, Тейшейра, Коста, Адріано і Тайсон", - підвів риску румунський фахівець.

Зараз ви читаєте новину «"Всі хотіли б отримувати 300 тисяч євро на місяць" - Луческу назвав зарплату Бернарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути