неділя, 28 грудня 2008 14:23

Вороніну порадили більше забивати

Андрій Головаш, агент українського нападника Андрія Вороніна, дав оцінку грі свого клієнта у берлінській "Герті", кольори якої він захищає на правах оренди.

"Андрій, безумовно, став одним з основнихих гравців "Герти". Креативних півзахисників у команді практично немає, тому Вороніну доводиться виконувати подвійні функції. Він не тільки пресингує оборону суперника, як і повинен робити форвард, але, коли відходить назад, часто бере на себе функції плеймейкера, може віддати вирішальний пас. Фактично Воронін є ланкою, яка забезпечує перехід від оборони до атаки, і додає грі "Герти" таку важливу якість, як компактність.

Показовою стала відсутність Андрія у матчі з "Олімпіакосом" - вирішальну гру в груповому турнірі Кубка УЄФА німецька команда провалила. Проте критика на адресу доречна - Андрій має більше забивати", - цитує Головаша "Чемпионат.ру" з посиланням на CISsoccer.

Зараз ви читаєте новину «Вороніну порадили більше забивати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути