субота, 05 квітня 2008 17:04

Воронін відіграв п"ятнадцять хвилин проти "Арсенала"

Воронін відіграв п"ятнадцять хвилин проти "Арсенала"
Клуби англійської прем"єр-ліги "Арсенал" і "Ліверпуль" зіграли внічию (1:1) в матчі 33-го туру чемпіонату країни. У кінцівці першого тайму рахунок відкрив форвард "Ліверпуля" Пітер Крауч, проте на 54-ій хвилині нападаючий лондонців Ніклас Бендтнер забив м"яч у відповідь і приніс своїй команді нічию.

Гольову атаку "Ліверпуля" почав воротар Хосе Рейна, який віддав точний довгий пас на Крауча. Форвард збірної Англії обігрався з ізраїльтянином Йоссі Бенаюном і, отримавши у відповідь пас, точно пробив в нижній кут воріт голкіпера господарів Мануеля Альмунії.

"Арсенал" зрівняв рахунок, вдало розігравши стандартне положення. Після навісу зі штрафного Бендтнер виграв боротьбу за верховий м"яч і завдав точного удару головою.

На 80-ій хвилині зустрічі перемогу "Ліверпулю" міг принести Андрій Воронін, але український нападаючий з вигідної позиції пробив вище воріт.

Після цього матчу "Арсенал" набрав 71 очко і наздогнав "Челсі", що йде на другому місці. Від лідера чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" лондонці відстають на п"ять очок. При цьому "Челсі" і "МЮ" свої матчі 33-го туру ще не провели. "Ліверпуль" набрав 63 очки і зберіг за собою четверте місце.

Арсенал - Ліверпуль - 1:1 (0:1)

Голи: 0:1 - Крауч (42), 1:1 - Бендтнер (53).

АРСЕНАЛ: Альмунія, Хойт (Адебайор, 58), Галлас, К.Туре, А.Траоре (Кліши, 72), Ебуе, Жілберто Сілва, Фламіні (А.Глєб, 81), Фабрегас, Уолкотт, Бендтнер.

ЛІВЕРПУЛЬ: Рейна, Фіннан, Каррагер, Шкртел, Арбелоа, Лукас, Плессіс, Ріісе, Пеннант (Джеррард, 66), Бенаюн (Воронін, 75), Крауч (Ф.Торрес, 80).

Попередження: Ріісе (30), Пеннант (52), Ебуе (67).

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Воронін відіграв п"ятнадцять хвилин проти "Арсенала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути