Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 12:01

Володимир Кличко отримав пояс суперчемпіона світу за версією WBO

Володимир Кличко отримав пояс суперчемпіона світу за версією WBO
Чемпіонові світу за версіями WBO і IBF в суперважкій вазі українцеві Володимиру Кличко вручили пояс "суперчемпіона світу" WBO на урочистій церемонії в Пуерто-Ріко, де знаходиться штаб-квартира організації і куди з триденним візитом прибув Кличко-молодший. Пояс боксерові вручив президент WBO пуерторіканець Францисько Валькарсел.

По правилах цієї організації, статус "суперчемпіона" дозволяє його володареві отримати пільгові умови по термінах обов"язкового захисту титулу, що полегшує боксерові можливість проведення "об"єднувальних" поєдинків. "Простому" чемпіонові світу WBO в суперважкій вазі надається не більше 12 місяців (у решті вагових категорій - 9) для проведення обов"язкового захисту.

Також цей статус дозволяє, у разі позбавлення "основного" поясу, отримати право позачергової зустрічі з "повноправним" діючим чемпіоном світу.

Урочиста церемонія співпала зі святкуванням дня народження Володимира, якому 25 березня виповнилося 32 роки. Після церемонії молодший з братів Кличко вилетів додому.

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко отримав пояс суперчемпіона світу за версією WBO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути