понеділок, 23 квітня 2007 11:53

Волков продовжуватиме боротися за Євробаскет-2013

Після перемоги заявки України та Польщі на проведення чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, ці країни думають і про проведення чемпіонату Європи того ж таки року, але уже з гандболу. А от роком пізніше Україна може прийняти і баскетбольне Євро, повідомляє "Наш Спорт".

- Знаєте, якби Україні не дістався Євро-2012, я б ще добре подумав, чи претендувати нам на Євробаскет-2013. Тепер буду значно активніше цим займатися. Інфрастуктура, створена під футбольний форум, може знадобитися і нам, - розповідає член виконкому ФІБА-Європа Олександр Волков. - Звичайно, висування заявки на проведення Євробаскета - це питання державної політики. Найближчим часом обговорю його у Верховній Раді. Зустрінусь з Григорієм Суркісом. Можливо, придумаємо якийсь спільний план, щоб не будувати двічі, а піднімати деякі об"єкти одночасно і під футбол, і під баскетбол. Це може бути взаємовигідно.

Питання про місце проведення чемпіонату обговорюватиметься у травні на конгресі ФІБА-Європа у Варшаві.

Зараз ви читаєте новину «Волков продовжуватиме боротися за Євробаскет-2013». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути