Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 11:05

ВМХ: золото дісталося француженці і латвійцю

Французькі велогонщиці Анн-Каролін Шоссон і Летісія Коржуй завоювали золоту і срібну олімпійські медалі у фінальному заїзді в дисципліні ВМХ. Бронзову нагороду виграла спортсменка із США Джил Кінтнер. Довгий час на медалі претендувала британка Шанейз Рід, але незадовго до фінішу вона впала.

Срібний призер чемпіонату світу 2008 року Шоссон виграла заїзд з результатом 35,976, а Коржуй відстала від переможниці більш ніж на дві секунди.

У чоловічому фіналі перемогу святкував латвієць Маріс Штромбергс. Він приніс своїй країні першу золоту медаль Олімпіади. Штромбергс виграв заїзд з результатом 36,190 секунди. Срібну і бронзову нагороди завоювали спортсмени із США Майк Дей і Донні Робінсон.

Дей відстав від Штромбергса на чотири десяті секунди, а Робінсон - майже на вісім десятих. Зазначимо, що латвієць є діючим чемпіоном світу і займає перше місце в рейтингу велогонщиків, які виступають в дисципліні ВМХ.

Медалі в цій дисципліні велоспорту розігруються на літніх Олімпіадах вперше. На цьому турнір з ВМХ завершено, пише Lenta.ru


Зараз ви читаєте новину «ВМХ: золото дісталося француженці і латвійцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути