Ексклюзиви
вівторок, 22 липня 2008 14:11

Власника футбольного клубу затримали за хуліганство

Власника футбольного клубу затримали за хуліганство

Апеляційна палата Молдавії затримала на 10 діб 30-річного мільйонера, власника футбольного клубу "Дачія", учасника Кубка УЄФА нинішнього сезону, Габріеля Статі.

Приводом для затримання слугувало звинувачення Статі в хуліганстві. Неділю тому після матчу "Зімбру" - "Дачія" за бійку з уболівальниками був затриманий Адлан Шишханов, друг Статі.
Мільйонер відправився його виручати з поліції й сам потрапив в СІЗО на три доби. Проти Статі було збуджено кримінальну справу за фактом хуліганства. Він дав підписку про невиїзд, але за грати все ж таки сів, цього разу на 10 діб.

"Я ні в чому не винен, - заявив "Газеті.Ru" сам Статі. - Проти мене йде цілеспрямована кампанія, ініційована комісаром поліції Кишинева. На мій клуб "Дачія" звалюється одна перевірка за іншою, і це напередодні єврокубкових матчів. Я не збираюся відсиджуватися і боротимуся проти поліцейського свавілля".

Зараз ви читаєте новину «Власника футбольного клубу затримали за хуліганство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути