субота, 11 жовтня 2008 13:34

Віталій Кличко запросив своїх друзів-політиків на бій проти Пітера

На бій Віталія Кличка та Сема Пітера примйде велика кількість українських політиків і бізнесменів. Поєдинки Кличка користуються популярністю у наших Vipів. Правда, останні чотири роки це стосувалося лише поєдинків Володимира. А тут додаткова родзинка - повернення Віталія - боксера та політика!

З екс-радником президента Олегом Рибачуком мені довелося сидіти поряд у літаку Київ-Берлін. "Взагалі-то наша поїздка пов"язана зі справами, вона просто співпала з боєм Кличка, - зізнається Рибачук. - Але, звичайно, ми не могли не побувати на такій події. До того ж раніше я ніколи не був на боксі".

Квитки в "О2 Арену" Рибачук дістав всього за пару днів до вильоту: "Ми чули, що у вільному продажу квитків майже не залишилося. Та й ціни на кращі місця на трибунах чималі (у інтернет-магазинах - від 99 до 357 євро - ред.). Якби не дістали квитки, то, напевно, намагалися б купити біля арени безпосередньо перед початком боксерського вечора".

Зі слів Рибачука, вживу подивитися на бій Кличко - Пітер збиралися також мільярдер Віктор Пінчук, міністр закордонних справ Володимир Огризко, його німецький колега Франк-Вальтер Штайнмайер...

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко запросив своїх друзів-політиків на бій проти Пітера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути