Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2020 17:14

Віталій Кличко став головним героєм гри "Київ проти Корони"

Віталій Кличко став головним героєм гри "Київ проти Корони"
Віталій Кличко за кар'єру жодного разу не падав на рингу. Фото: Андрій Гудзенко/LIGA.net

"Київ проти Корони" – так називається гра, що з`явилася у Telegram-каналі "поКлич", в якій українці змагаються за призи у війні з коронавірусом.

Участь у грі може взяти кожен охочий. Для цього лише треба перейти за посиланням у Telegram-каналі "поКлич": Грати в "Київ проти Корони".

Ігровий процес: гравцям потрібно знищувати вірус та захищати стінку імунітету, щоб перемогти, треба знищити 5 пандемій. Як повідомляється у Telegram-каналі "поКлич", на кращих за тиждень чекає подарунок.

Гру створено українськими розробниками – спільнотою "Вільне покоління FreeGen (Free Ganeration)". Творці гри розраховують на гарний настрій громадян України, що перебувають удома під час епідемії коронавірусу.

"Коронавірус захопив планету та проривається в Київ, тільки від тебе залежить, врятуєшся ти чи ні.. Знищуй вірус, не дай йому пробити стінку імунітету. Мило, антисептик та гантеля тобі допоможуть. Знищ 5 пандемій та переможи епідемію. На кращих за тиждень чекає подарунок", – зазначено у Telegram-каналі "поКлич".

Війна з коронавірусом іде за допомогою жовто-блакитної боксерської рукавички з тризубом, що рухається, як маятник та при натисканні на екран смартфона б`є коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льюїс розповів, чому переміг Кличка

Гравців та киян розважає присутність у грі позитивного персонажа, який символізує мера Києва Віталія Кличка з медичною маскою з уже відомим написом "#ДоситьШастать" та його відомими мемами, як-от: "Коли-небудь настане завтра, але не сьогодні…" та "Один в полі не двоє…"

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко став головним героєм гри "Київ проти Корони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути