Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 16:16

Виробник віскі не збирався купляти "Ньюкасл"

Південноафриканський підприємець Вівіан Імерман спростував повідомлення ряду ЗМІ про своє зацікавлення до англійського футбольного клубу "Ньюкасл Юнайтед". Представник бізнесмена заявив, що Імерман не має наміру набувати акції "Ньюкасла" або будь-якого іншого клубу.

Кілька днів тому виконуючий обов"язки головного тренера "Ньюкасла" Джо Кіннейр заявив, що на покупку клубу є вісім претендентів, зокрема бізнесмени з ПАР і Нігерії.

Вважалося, що консорціум, розділом якого є Імерман, входить до числа претендентів на придбання "Ньюкасла". Статок Імермана оцінюється в 500 мільйонів фунтів стерлінгів. Бізнес південноафриканця пов"язаний з виробництвом віскі і торгівлею продуктами харчування.

Нинішній власник клубу Майк Ешлі в середині вересня виставив "Ньюкасл" на продаж. Спочатку Ешлі хотів отримати за клуб 450 мільйонів фунтів, проте потім знизив ціну до 280-300 мільйонів фунтів.

У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 "Ньюкасл" в шести матчах набрав лише чотири очки і знаходиться на передостанньому (19-м) місці в турнірній таблиці.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Виробник віскі не збирався купляти "Ньюкасл" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути