субота, 15 вересня 2007 15:25

Вірастюк знову став "найсильнішою людиною світу"

Перемогою українця завершилося у Південній Кореї головне змагання стронгменівського сезону – індивідуальний чемпіонат світу, повідомляє sport.com.ua.

У другий день фіналу Василь Вірастюк довершив справу, розпочату напередодні. Перемігши у п"ятницю у двох вправах, Вірастюк забезпечив собі впевнене лідерство. У суботу ж українець розважливо розрахував сили, постійно тримаючи на дистанції головних конкурентів – литовця Жидрунаса Савіцкаса та росіянина Михайла Кокляєва, котрі провалили перший фінальний день. А в заключній вправі фіналу – естафеті,  Вірастюк поставив масний знак оклику, в очній дуелі здолавши Кокляєва і показавши найкращий час з усіх фіналістів.

Випередивши найближчого переслідувача у загальному заліку на 5 очок, Василь Вірастюк вдруге здобув титул чемпіона світу і "Найсильнішої людини планети"! Чемпіон повертається з Південної Кореї до України у вівторок вранці.


Зараз ви читаєте новину «Вірастюк знову став "найсильнішою людиною світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути