Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2008 14:12

Вінус Вільямс не назвала строки повернення на корт

Американка Вінус Вільямс, яка знялася з турніру Bausch & LombChampionships, у вівторок в Амелії-Айленд дала прес-конференцію, але про причини, які змусили її відмовитися від участі в змаганнях, не розповіла. Більше того, вона не назвала навіть приблизних термінів свого повернення на корт, повідомляє Reuters.

Минулого тижня після поразки від Світлани Кузнецової у чвертьфіналі турніру в Майамі старша з сестер Вільямс заявила, що не зіграє в Амелії-Айленд через причини "медичного характеру".

- У мене є деякі проблеми, які потрібно вирішити. Цим я і займаюся в даний час, - сказала шоста ракетка світу. - Я маю намір якнайшвидше повернутися на корт. Оцінюватиму стан тиждень за тижнем. Природно, я хочу зіграти в Європі. Не хочу сидіти вдома і стежити за розвитком подій по телевізору.

Вінус Вільямс відмовилася виступити у складі збірної США в московському півфіналі Кубка Федерації, а наступним турніром в її особистому календарі значився FamilyCircleCup, який пройде в Чарльстоні наступного тижня.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Вінус Вільямс не назвала строки повернення на корт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути