пʼятниця, 06 травня 2011 11:11

"Вільяреал" заслужив на перемогу з більшим рахунком" - Гаррідо

"Вільяреал" заслужив на перемогу з більшим рахунком" - Гаррідо

Іспанський "Вільяреал" заслужив на перемогу з більшим рахунком у домашньому поєдинку 1 / 2 фіналу Ліги Європи проти португальського "Порту", вважає тренер "жовтої субмарини" Хуан Карлос Гаррідо, повідомляє офіційний сайт іспанського клубу.

У матчі-відповіді півфінальної гри, яка відбулася у четвер, "Вільяреал" переміг на своєму полі португальський "Порту" з рахунком 3:2, проте не зміг вийти у фінал змагань через розгромну поразку у першому матчі (1:5).

"Ми провели фантастичний матч. Вважаю, що заслужили на перемогу з більшим рахунком. Неймовірно, але перший тайм завершився внічию, хоча гольових моментів у нас було набагато більше. Але потрібно вміти програвати, тому я хочу привітати "Порту" з виходом у фінал" , - сказав пан Гаррідо.

У свою чергу наставник "драконів" Андре Віллаш-Боаш заявив, що гордий за своїх футболістів, а також відзначив успіхи "Браги", іншого фіналіста ЛЄ, на шляху до фіналу.

"Я дуже гордий за своїх футболістів, які досягли такого важливого результату. Ми вистояли перед натиском "Вільяреала" на початку матчу і тепер заслужено зіграємо у фіналі з "Брагою", яка змогла пройти таких іменитих суперників, як іспанську "Севілью", англійський "Ліверпуль" і лісабонську "Бенфіку". Цей матч буде серйозним викликом для нас", - наводить слова 33-річного фахівця офіційний сайт УЄФА.

Фінал Ліги Європи пройде 18 травня в ірландському Дубліні.

Зараз ви читаєте новину «"Вільяреал" заслужив на перемогу з більшим рахунком" - Гаррідо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути