Ексклюзиви
неділя, 15 червня 2008 09:33

Вілья приніс іспанцям ще одну перемогу

Збірна Іспанії з футболу здобула перемогу над Швецією (2:1) в матчі чемпіонату Європи. Вирішальний гол на третій доданій хвилині забив форвард Давід Вілья. Іспанці набрали шість очок, очолили турнірну таблицю в групі D і гарантували собі вихід в 1/4 фіналу Євро-2008, повідомляє Лента.Ру

У матчі Швеція - Іспанія іспанці відкрили рахунок на 15-ій хвилині, вдало розігравши кутовий з лівого флангу атаки. М"яч потрапив до Давиіда Сільви, який виконав навіс від кута штрафної, а Фернандо Торрес, витягнувши ногу, зумів переправити м"яч, що високо летів, у ворота суперника.

Шведи відігралися на 34-ій хвилині. Гольова атака почалася з навісу з правого флангу в штрафну. Передачу прийняв Златан Ібрагімовіч, який обіграв Серхіо Рамоса і ударом зблизька послав м"яч в дальній кут воріт Ікера Касільяса.

Відзначимо, що на 24-ій хвилині отримав травму центральний захисник збірної Іспанії Карлес Пуйоль, якого замінив Рауль Альбіоль, а в перерві головний тренер шведської команди Ларс Лагербек прибрав з поля Ібрагімовіча.

У другому таймі гра проходила з перевагою збірної Іспанії, але великої кількості небезпечних моментів їм створити не вдалося.

На третій хвилині компенсованого часу Давід Вілья отримав пас з глибини поля, увійшов до штрафної суперника по лівому фланзі та переграв Ісакссона ударом в дальній кут. За час, що залишився, шведи не зуміли уникнути поразки.

Таким чином, іспанці набрали шість очок і одноосібно очолили турнірну таблицю в групі D.

Зараз ви читаєте новину «Вілья приніс іспанцям ще одну перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути