Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 13:37

Вільтор залишається гравцем чемпіона Франції "Ліона"

Сільвен Вільтор залишився в "Ліоні" після того, як його перехід до "Ренна", де він колись починав кар"єру, зірвався через розбіжності з умовами особистого контракту футболіста, інформує www.euro-football.ru.

Згідно контракту, досвідчений нападник, в активі якого 26 голів в 92 матчах за збірну Франції, проведе у складі чемпіона країни ще рік.

- Вільтор міг нас залишити. Ми досягли домовленості з "Ренном", і тому залишалося лише погоджувати умови особистого контракту, але "Ренну" це не вдалося, - заявив президент "Ліона" Жан-Мішель Ола.

Вільтор перейшов до "Ліона" влітку 2004 року після того, як три з половиною роки провів у складі лондонського "Арсеналу". Він з ходу допоміг клубу виграти чемпіонат Франції в сезонах 2004/05 і 2005/06 років. Проте минулий
чемпіонат Франції видалася для нього куди менш яскравим. Однією з головних причин цьому послужила серія травм, а також конфлікт з наставником клубу Жераром Ульє.
Зараз ви читаєте новину «Вільтор залишається гравцем чемпіона Франції "Ліона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути