Ексклюзиви
неділя, 24 серпня 2008 11:04

Відомого теквондиста пожиттєво дискваліфікували за побиття судді (ФОТО)

 
Кубинський теквондист Анхель Матос, який брав участь в олімпійському турнірі, отримав пожиттєву дискваліфікацію за удар ногою в обличчя рефері. Інцидент стався після поєдинку за третє місце в категорії понад 80 кілограмів, в ході якого рефері Шакір Шелбат дискваліфікував Матоса.
В середині третього раунду бою з казахом Арманом Чілмановим за рахунку 3:2 на свою користь кубинець отримав травму і попросив медичної допомоги. За правилами теквондо, спортсмени можуть брати хвилинну перерву, і коли через 60 секунд Матос не поновив поєдинок, рефері оголосив переможцем Чілманова.

Після цього кубинець спочатку штовхнув одного з бокових суддів, а потім завдав удару ногою в голову Шелбату, розбивши рефері губу. Потім Матос плюнув на килим і був видворений із залу. Тренер кубинця Леудус Гонсалес заявив, що результат матчу був вирішений заздалегідь, і розповів, що Чілманов перед боєм пропонував Матосу гроші.

Всесвітня федерація теквондо (WTF) вже ухвалила рішення про пожиттєву дискваліфікацію Матоса. Зазначимо, що на Олімпіаді 2000 року в Сіднеї кубинець завоював золоту медаль, пише Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Відомого теквондиста пожиттєво дискваліфікували за побиття судді (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути