Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2007 11:42

Відомого киргизького боксера засудили до ув"язнення на 90 днів

Судові органи США засудили киргизького боксера Алмазбека Раімкулова до ув"язнення на 90 днів, повідомляє прес-служба МЗС Киргизії.

Киргизького спортсмена, який останнім часом проживав з сім"єю у США, тиждень тому затримала поліція міста Лас-Вегас. Раімкулов, оштрафований за водіння машини у стані алкогольного сп"яніння, не з"явився на судове слухання, після чого був оголошений у розшук і лише тепер затриманий.

- Посольство звернулося в Держдепартамент США з проханням з"ясувати всі обставини даної справи, а також провести можливі заходи щодо позитивного рішення даної проблеми, - говориться у документі зовнішньополітичного відомства Киргизії.

Родичі затриманого боксера звернулися з листом до президента Киргизії Курманбека Бакієва з проханням допомогти "гордості киргизького спорту". За даними МЗС, зараз вирішується питання з наймом адвоката і звільненням заарештованого під заставу.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Відомого киргизького боксера засудили до ув"язнення на 90 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути