вівторок, 30 жовтня 2007 14:28

Відбулося жеребкування футбольного Кубка Співдружності

Відбулося жеребкування шістнадцятого розіграшу Кубка чемпіонів країн СНД і Балтії, який пройде з 19 по 27 січня 2008 року в Санкт-Петербурзі, під дахом СКК "Петербурзький" і Палацу спортивних ігор "Зеніт", повідомляє білоруське видання "Прессбол". Перенесення змагань в місто на Неві викликане тим, що в січні в Москві пройде чемпіонат світу по хокею з м"ячем, і спорткомплекс "Олімпійський" буде зайнятий.

Всі учасники Кубка Співдружності розділені на 4 групи: "А" - Росія, Туркменістан, Молдавія, Естонія; "В" - Азербайджан, Казахстан, Литва, Таджикистан; "С" - Латвія, Грузія, Сербія (ОФК, Бєлград), Киргизстан; "D" - Узбекистан, Білорусія, Україна, Вірменія.

Спочатку клуби, конкретні назви яких стануть відомі пізніше, проведуть одноколові турніри в групах. Ігри відбудуться 19, 20, 22 січня. Потім вступить в силу система плей-офф. По дві кращі команди з кожної групи вийдуть в чвертьфінал. Фінальний матч пройде 27 січня.

Чемпіоном Білорусії швидше за все стане борисовський БАТЕ, у Вірменії за найвищі нагороди борються 3 клуби ("Пюнік", "Бананц" і "Арарат"), в Узбекистані чемпіонат на фінішній прямій - лідирує ташкентський "Пахтакор".

Зараз ви читаєте новину «Відбулося жеребкування футбольного Кубка Співдружності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути