пʼятниця, 12 січня 2018 00:50

Вернидуб пройшов стажування у "Тоттенхемі"

Вернидуб пройшов стажування у "Тоттенхемі"
Перші три дні я був на базі команди "Брайтон" - новачка АПЛ - Юрій Вернидуб

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про стажування в Англії.

"Це був цілеспрямований візит. Перші три дні я був на базі команди "Брайтон"- новачка АПЛ. Розмовляв і з тренерами, дивився сам тренувальний процес. Дуже все сподобалося. Порівнювати ті умови з нашими складно. Але для підготовки і розвитку команди я дізнався багато корисного. Починаючи від академії і закінчуючи першою командою.

Крім того, я подивився, як готують команду в той період, коли ігри йдуть з другого на третій день. Було цікаво, що вони роблять і як відновлюються. Є багато спільного. Є ті моменти, які мені цікаві. Щось ми будемо застосовувати в тренувальному процесі. Вважаю, що цей візит був вкрай корисним.

Крім того, я кілька днів був у "Тоттенхемі" і подивився гру "Тоттенхем" - "Саутгемптон". Чому я вибрав саме Англію? На даний момент вважаю англійський чемпіонат найцікавішим", - сказав Вернидуб в інтерв'ю клубній прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В нас тільки одна правда – правда "Шахтаря". Він перетворює футбол в циганський табір"

"Зоря" під керівництвом Вернидуба в минулому сезоні посіла третє місце в прем'єр-лізі і здобула путівку в Лігу Європи, де команда вже завершила боротьбу.

Після 19-ти зіграних турів нинішнього сезону української прем'єр-ліги "Зоря" знаходиться на четвертому місці у турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Вернидуб пройшов стажування у "Тоттенхемі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути