Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2009 00:34

Верховна Рада знизить оподаткування ЄВРО-2012?

Верховна Рада знизить оподаткування ЄВРО-2012?
Верховна Рада України ухвалила в першому читанні проект закону "Про внесення змін до деяких законів України з питань оподаткування у період проведення фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 з футболу в Україні". За таке рішення проголосував 391 із 446 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

Цим законопроектом пропонується внести зміни до закону України "Про оподаткування прибутку підприємств" у частині звільнення від оподаткування доходів або прибутків, отриманих УЄФА в Україні внаслідок проведення Чемпіонату, зокрема, винагороди, що належать УЄФА у зв"язку з продажем маркетингових прав або медіаправ.

Також передбачається внести зміни до статті 11 Закону України "Про податок на додану вартість" в частині запровадження тимчасової, на період проведення фінальної частини чемпіонату, норми щодо звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з імпорту товарів (капітальних активів), отриманих представництвом Організаційного комітету УЄФА в Україні.

Планують внести зміни й до Закону "Про податок з доходів фізичних осіб" щодо звільнення від оподаткування призначених осіб крім резидентів України, незалежно від їх участі у Чемпіонаті в частині сум, сплачених ним за виконані роботи, або надані послуги в Україні, або за її межами у зв"язку з проведенням чемпіонату, не виключаючи, у вигляді заробітної плати, відшкодування видатків та добових.

euro-2012.if.ua

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада знизить оподаткування ЄВРО-2012?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути