неділя, 25 січня 2009 11:53

Венгер хоче примусити легіонерів здавати іспит з англійської мови

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер підтримав ідею про введення з осені закону, згідно якому іноземців з країн Європейського союзу будуть виставляти за двері в Англії, якщо через рік перебування вони не зможуть скласти іспит з англійської мови.

"Особисто я виступаю за такі правила. Думаю, в чужій країні ти повинен уміти розмовляти місцевою мовою. Це полегшить розуміння культури. Втім, у цього є і свої мінуси. Припустимо, в послугах футболіста зацікавлена інша команда. І щоб досягти переходу, він вважатиме за краще провалити іспит. Тоді його вже нічого не зупинить", - сказав француз.

Також Венгер спростував думку, що гравці "Арсеналу" Вільям Галлас і Коло Туре не можуть порозумітися. "Вони ладнають один з одним. У футболі зовсім необов"язково проводити багато часу за полем, щоб розуміти один одного на полі. Ді Стефано і Пушкаш ніколи не спілкувалися між собою, але, дивлячись, як вони граюли, про це не можна здогадатися", - наводить слова Венгера championat з посиланням на Times.

Зараз ви читаєте новину «Венгер хоче примусити легіонерів здавати іспит з англійської мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути