вівторок, 28 жовтня 2008 20:35

Вболівальник "Сандерленда" помер під час матчу

Перед матчем дев"ятого туру англійської прем"єр-ліги між "Сандерлендом" і "Ньюкаслом" через серцевий нападу помер 60-річний вболівальник господарів. Син Алана Томпсона, який пішов з життя, 18-річний Девід повідомив, що його батько довгий час страждав через проблеми з серцем.

"Думаю, тато був щасливий померти на стадіоні "Сандерленда". Але дуже шкода, що це трапилося перед самим матчем. Він був присутній на грі, коли "Сандерленд" останній раз вигравав у "Ньюкасла" на своєму полі. Образливо, що він не зміг споглядати цю перемогу знову 28 років опісля.

Перед грою батько був дуже веселий. І, присягаюся вам, він сказав мені, що "Сандерленд" переможе з рахунком 2:1. Коли диктор почав оголошувати склад "Ньюкасла", батько всівся на своє місце. Як тільки почали зачитувати гравців "Сандерленда", у нього трапився напад. Думаю, це відбулося через сильне перезбудження. Він з нетерпінням чекав цієї гри", - відзначив Девід Томпсон в інтерв"ю SunderlandEcho.

championat

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "Сандерленда" помер під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути