середа, 06 травня 2009 15:24

Вболівальник "Арсенала" повісився після поразки від "МЮ"

Вболівальник "Арсенала" повісився після поразки від "МЮ"

29-річний житель кенійської столиці Найробі Сулейман Альфонсо Омонді повісився після того, як його улюблений клуб лондонський "Арсенал" поступився в півфіналі Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" з рахунком 3:1 .

"Ми дивилися матч в барі, і коли "Арсенал" програв, Сулейман зі сльозами на очах відразу пішов, - розповів один з друзів Омонді. - Ми навіть не здогадувалися, що він збирається повіситися".

Ми навіть не здогадувалися, що він збирається повіситися

Футбол знає чимало випадків, коли результат матчу вирішував не тільки долю команди, трофею чи медалей, але й людського життя. У 2004 році під час матчу між "Інтером" і "Лаціо", який відбувся в неділю на міланському "Сан-Сіро", загинув футбольний вболівальник.

Трагедія відбулася після фінального свистка. Молода людина приблизно 25 років викинулася з третього ярусу стадіону. Поліція заявила, що чоловік залишив записку на сидінні, проте її зміст не розголошується.

У листопаді 2003 року 54-річний чоловік покінчив життя самогубством, викинувшись з другого ярусу під час матчу "Інтер" - "Анкона".

За матеріалами turnir.com.ua, AP, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "Арсенала" повісився після поразки від "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути