Ексклюзиви
пʼятниця, 05 березня 2021 09:29

Уболівальник обматюкав українську біатлоністку

Українську біатлоністку Анастасію Меркушину обматюкали після невдалого виступу.

На Кубку світу з біатлону жіноча збірна України в естафеті претендувала на медалі, але помилка при передачі естафети між Юлією Джимою та Меркушиною призвели до втрати медалей.

Після змагань Меркушина опублікувала пост, в якому розмістила скріншот з повідомленням одного з уболівальників у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український біатлоніст потрапив у скандал на чемпіонаті світу

"Тварюка ти, бл*ть. Мало того, що через тебе збірну дискваліфікували, бо ти передачу не змогла взяти нормально, а вже погналася. Так ще й їздиш, як дитина - в штиль на штрафне коло примудрилася піти. Ти забрала в України сьогодні медаль, можливо, і золоту. Позорисько", - написав біатлоністці підписник.

 


"Сьогодні я зрозуміла одну річ. Команда - це не тільки перемоги, а й підтримка у скрутному становищі. І в цьому ми сьогодні були кращі, але коли пишуть вболівальники таке..." - написала Меркушина у Facebook.

У жіночій естафеті в чеському Нове Мєсто Анастасія Меркушина на своєму етапі пішла на штрафне коло. А під час передачі естафети від Юлії Джими Меркушиній стався спірний епізод, через який Україну спершу дискваліфікували, але після подачі протесту повернули 4-те місце.

5 березня на Кубку світу естафету побіжать чоловіки.

Зараз ви читаєте новину «Уболівальник обматюкав українську біатлоністку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути