середа, 19 березня 2008 14:05

Ван Ністелрой вибув на 6 тижнів: вчора форварду зробили операцію

Вчора в другій половині дня нападаючий мадридського "Реала" Руд ван Ністелрой переніс операцію на травмованій щиколотці. Таким чином, голландець ризикує пропустити залишок сезону.

Нагадаємо, що футболіст отримав пошкодження в лютому в матчі проти "Альмерії" (0:2). Ван Ністелрой пропустив три останні гри "Реала" в чемпіонаті Іспанії і вже розраховував вийти на поле в ці вихідні в матчі з "Валенсією", проте під час вчорашнього тренування знов відчув болі в нозі.

Після цього було ухвалено рішення про необхідність хірургічного втручання. Операцію 31-річному форвардові зробили в одній з мадридських клінік, а інформація про це приховувалася до сьогоднішнього ранку.

На відновлення ван Ністелрою буде потрібно щонайменше 1,5 місяця. При цьому зберігаються шанси на те, що нападаючий все ж таки зможе видужати до матчу проти "Барселони", який відбудеться 7 травня на "Сантьяго Бернабеу".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Ван Ністелрой вибув на 6 тижнів: вчора форварду зробили операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути