Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2007 09:10

Ван Галь чекає пропозиції від Асоціації футболу Англії

Голландець Луї ван Галь, 56 років,  зацікавлений в тому, щоб зайняти посаду головного тренера збірної Англії Тренер АЗ заявив, що в клубному контракті є пункт, який дозволяє йому залишити клуб у разі запрошення в збірну, повідомляє www.sport.com.ua.

- Кандидатів очолити збірну Англії багато, але це мене не лякає. Я готовий розглянути пропозиції, неспроста ж у мене є спеціальний пункт в контракті, - роз"яснив ситуацію ван Галь.

Керівництво англійського футболу вже приступило до пошуку наступника Стіва Макларена, який був звільнений відразу ж після закінчення відбірного турніру Євро-2008. Цілий ряд топ-тренеров вже відповіли відмовою Футбольної асоціації Англії.

Сам голландець зізнався, що кілька років тому отримав від британців відповідну пропозицію, але тоді екс-наставник "Барселони" і "Аякса" її відхилив.

- Можливо, вони мене запросять знову, але я розумію, що їм потрібний час, щоб проаналізувати ситуацію після невдачі у відбірному турнірі. Я знаю, що мої шанси очолити англійську збірну невеликі, - сказав Луї ван Галь.
Зараз ви читаєте новину «Ван Галь чекає пропозиції від Асоціації футболу Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути