пʼятниця, 04 травня 2007 10:52

Вальверде визнав, що "Вердер" грав краще

Головний тренер "Еспаньола" Ернесто Вальверде, 33 роки, розуміє, що "Севілья" так просто не віддасть перемогу у фіналі Кубка УЄФА його команді. Але він також відзначив, що його гравці у фіналі будуть гранично мотивовані, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Звичайно, ми більш ніж щасливі сьогодні. Наша команда пройшла так далеко - не щодня добиваєшся права брати участь у фіналі. Бременці почали дуже добре і вийшли вперед. Суперник діяв краще за нас як в рівних складах, так і в меншості. Проте нам вдався відмінний відрізок у другому таймі і все стало складатися на нашу користь - особливо після м"яча у відповідь. Тепер ми вдруге у своїй історії вишли у фінал. З моменту першої участі клубу у вирішальному поєдинку пройшло 19 років. Отже, ми будемо гранично мотивовані. Це велике досягнення, особливо для такої команди, як наша. "Севілья" є володарем трофея і нинішній сезон проводить прекрасно. Они до цих пір зберігає шанс на перемогу в чемпіонаті, Кубку Іспанії та Кубку УЄФА. І вже точно не збираються віддати нам свій титул без боротьби, - сказав Вальверде.

Зараз ви читаєте новину «Вальверде визнав, що "Вердер" грав краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути