Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 12:51

Вальдерраму дискваліфікували на десять ігор

Колишній капітан збірної Колумбії, а нині помічник головного тренера колумбійського клубу "Атлетіко Хуніор" Карлос Вальдеррама був дискваліфікований на 10 матчів і оштрафований на 11,27 мільйона песо (5552 долари) за свою поведінку під час матчу національного чемпіонату проти "Америки", який закінчився з рахунком 1:3, повідомляє www.sport.com.ua.

У тому поєдинку відомий у минулому футболіст своїми неадекватними діями викликав безлади на трибунах, в результаті яких сотні уболівальників отримали поранення. Зокрема, після призначення пенальті у ворота "Атлетіко Хуніор" Вальдеррама вибіг на поле і почав трясти купюрою в 50000 песо (25 доларів) перед обличчям головного арбітра. Після цього епізоду і почалися бійки уболівальників з поліцією. Вальдеррама ж отримав червону картку, проте це не заспокоїло його, і після матчу він продовжив звинувачувати рефері в упередженому суддівстві.

- Я нітрохи не жалкую про те, що зробив. Чому? Та тому, що мою команду на домашньому стадіоні почали відверто "вбивати"! Нахабно і безсовісно! Якими принципами в цьому випадку я повинен керуватися?

Сам матч був цікавим. "Америка" діяла непогано, але ми стримували їх атаки. Але тільки до того моменту, поки не був призначений одинадцятиметровий. Може, суддя подумав, що ми граємо в Пескадіто -  місті, де базується "Америка"? - емоційно заявив Вальдеррама.

- Я просто сказав судді, що він злодій, і що він пограбував мене! - додав один з кращих гравців в історії колумбійського футболу.
Зараз ви читаєте новину «Вальдерраму дискваліфікували на десять ігор ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути