Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2020 11:09

"Чи зможе він піднятися після удару Кличка?"

 

28 листопада 2015 року в німецькому Дюссельдорфі багаторічний гегемон надважкої ваги Володимир Кличко несподівано програв усі титули чемпіона світу британцеві Тайсону Ф'юрі. Усі судді віддали перемогу претендентові – 115:112 двічі і 116:111.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не розумію, навіщо Кличку повертатися в бокс – ексчемпіон світу

Рівно за пів року до цього бою, 28 травня 2015-го, чемпіон WBC, американець Деонтей Вайлдер високо оцінив перспективи Ф'юрі в поєдинку.

- У нього хороші шанси на перемогу, але все залежатиме від самого Ф'юрі і того, як він віддаватиметься поєдинку, як серйозно поставиться до бою, - процитувало американського чемпіона видання Boxing Scene. - Ми багато разів бачили, як Ф'юрі пропускав удар маленьких суперників і падав. Чи зможе він піднятися після удару Кличка?

У бою з Чісорою Ф'юрі не хвилювався. По перших раундах можна було сказати, як він битиметься. Він був, немов дитина в пісочниці, міг робити все, що хотів. Із Кличком йому потрібно буде вийти і бити його, але залишатися розумним. Така доля високих хлопців: допустиш хоч одну помилку - і вже можеш бути покараний, - додав Вайлдер.

Ф'юрі був, немов дитина в пісочниці, міг робити все, що хотів

Ф'юрі дослухався до свого майбутнього суперника – перебоксував Кличка з дальньої дистанції, не дав підібрати ключа до своєї нестандартної манери, був сильніший ментально. Загалом мало що дав зробити українцеві, а сам робив усе, що хотів.

2018-го і 2020 року Вайлдер і Ф'юрі провели два поєдинки. Перший завершився унічию, при цьому Ф'юрі двічі побував у нокдаунах. Тож Вайлдер зберіг титул WBC. А в лютому 2020 року Ф'юрі переміг суперника технічним нокаутом у сьомому раунді і відібрав у нього чемпіонський титул.

Володимир Кличко у квітні 2017 року поступився технічним нокаутом в одинадцятому раунді британцеві Ентоні Джошуа і в ринг досі більше не виходив.

Зараз ви читаєте новину «"Чи зможе він піднятися після удару Кличка?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути