Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 16:01

В Венесуелі вболівальник загинув в давці за квитками на футбол

В Венесуелі одна людина загинула і близько п"ятдесяти отримали поранення в давці перед касами, де продавалися квитки на фінальний матч місцевого чемпіонату з футболу.

Інцидент стався в п"ятницю вранці за місцевим часом біля стадіону міста Сан-Крістобаль  в штаті Тачира, розташованого в 770 кілометрах від столиці Венесуели Каракаса. Вболівальники збиралися купити квитки на суботній матч, в якому команда з Тачири повинна була зустрітися з клубом з Каракаса.

Поліція, яка знала про підвищений інтерес вболівальників до цього матчу, спробувала запобігти давці, встановивши у кас залізні огорожі. Проте після того, як каси відкрилися, огорожа не винесла натиску охочих купити квитки. Залізна конструкція придавила тих людей, які стояли попереду, позбавивши їх можливості сховатися від натовпу, що напирав ззаду.

- Майже всі  вболівальники, які отримали пораненння - це люди, що стояли біля кас, - розповів лікар, який працював на місці інциденту.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «В Венесуелі вболівальник загинув в давці за квитками на футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути