Ексклюзиви
субота, 31 травня 2008 14:10

В рамках турне по США "Барселона" проведе два поєдинки

Прес-служба "Барселони" обнародувала деталі майбутнього турне Блауграни по Сполучених Штатах, яке пройде в період з 31-го липня по 6-е серпня. Двома головними містами США, які відвідає "Барса" цього року, стануть Нью-Йорк і Чікаго.

"Барса" зіграє спершу товариський матч з мексиканською "Гвадалахарою" 3-го серпня, а потім, трьома днями пізніше, проведе гру з командою MLS "Нью-Йорк Ред Буллз". З обома командами "Барселона" вже зустрічалася в рамках американського турне 2006-го року.

Матч в Чікаго "Барса" проведе на "Солдиер Фиелд", домашній арені команди з МЛС "Чікаго Файр". Нью-йоркський матч відбудеться на стадіоні "Гианс", де грають матчі не тільки вищезазначені "Ред Буллз, але і клуби з Національної Футбольної Ліги (NFL). Обидві гра почнуться в 7 вечорів за місцевим часом, тобто під час ночі по центрально-європейському. Гравці "Барси" у повному складі повернутися додому відразу після другої гри.

Ці ігри стали частиною стратегічної угоди між MLS і Футбольним Клубом "Барселона", яка була підписана 15 травня цього року. За її умовами "Барса" зіграє не менше 6 матчів в наступні п"ять років на території США. Взамін МЛС  гарантує рекламу і просування бренду "Барси". ФК "Барселона" став першим європейським клубом, який уклав подібну угоду.

Минуле турне Блауграни по США влітку 2006-го мало грандіозний успіх - був поставлений рекорд серед європейських клубів, що виступали в США, по числу глядачів, які прийшли на стадіон: в середньому на кожній з трьох ігор синьо-гранатових на території Штатів було присутньо більше 80 тисяч уболівальників. Клуб намірюється повторити рекорд.

"Евро-Футбол"

Зараз ви читаєте новину «В рамках турне по США "Барселона" проведе два поєдинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути